Gastronomie Wijn en Spijs laat uw gasten gastronomisch genieten op de mooiste locaties in binnen- en buitenland. Op een zandplaat, in een arboretum, in een wijngaard of op een kasteel. Op iedere locatie maakt Wijn en Spijs eten tot een ware eetbeleving. 

Wijn en Spijs heeft als credo: ‘La Convivialita ’. Dat betekent Vriendschap, Genegenheid en Gastvrijheid. De Italianen hanteren ‘La Convivialita ’ dagelijks als leidraad voor het grote genieten. Wijn en Spijs heeft deze levenswijze vertaald naar gastronomisch genieten

Tevens introduceert Gastronomie Wijn en Spijs:

Deux Chevaux d’ Espresso, een 2CV die van voor tot achter is uitgerust als hippe Italiaanse koffiebar.

 

Mercuur's is al vele jaren een begrip op culinair gebied. Wij mogen ons rekenen tot één van de beste delicatessenwinkels van Nederland, met onbegrensde mogelijkheden voor catering en homecooking.

Mercuur’s Catering is gevestigd in Amersfoort, maar verzorgt door heel Nederland diners, recepties en andere ontvangsten waarbij het culinaire aspect een belangrijke rol speelt. Of het nu gaat om een catering voor 500 gasten of een privédiner voor 25 gasten; Mercuur’s is hierin uw partner.Wijnboerderij Soest is een geweldig sfeervolle locatie waar u in een landelijke omgeving kunt genieten van een glas wijn tijdens een event, vergadering, cursus of workshop.

Wijn proeven op de meest sfeervolle locatie van Soest. In samenwerking met Rewined Remarkable Wines kunt u uw eigen wijnproeverij organiseren bij de Wijnboerderij in Soest

De basis wijncursus (SWEN-1) biedt u in 4 avonden kennis over wijn. Tijdens de wijncursus leert u op persoonlijke wijze een wijn te beoordelen.

De vergaderfaciliteiten zijn ondergebracht in het oude deel van de Wijnboerderij in Soest en vormen een compleet andere Ambiance dan wat u van een overleg of vergadering gewend bent.