MangiApe Catering

 
Met onze sfeervolle Italiaanse oldtimer Piaggio Ape 600MP uit  1972, voorzien van originele Italiaanse houtoven  verzorgen wij feesten en partijen op lokatie. De Alfa Refrattari houtoven is uitermate geschikt voor traditionele
bereiding van Pizza's en natuurlijk ook tal van andere originele Italiaanse gerechten en zelfs desserts.

De naam MangiApe is een samenvoeging van het italiaanse woord voor eten "mangiare" en het italiaanse woord voor honingbij "Ape" wat ook weer de type naam is van onze driewieler gemaakt door Piaggio.  
Vrijvertaald betekent "MangiApe" dus "De Etende Bij".

De MangiApe is volledig zelf voorzienend en heeft geen
stroom of water nodig. De Ape heeft genoeg hout bij
 zich om de oven voor 8 uur te stoken tot temperaturen van 400ºc. We kunnen dus op nagenoeg elke lokatie worden ingezet. Op de laadbak zijn 2 keramische werkbladen gemonteerd waarop de gerechten en pizza's bereid kunnen worden, tevens zijn er twee geïsoleerde lades om alle ingrediënten koel te houden. De zijkleppen van de laadbak kunnen worden gebruikt als gezellige sta-tafel, extra werkblad of serveer-counter, de tafel kan los geplaatst worden of aan de achterklep van de Ape worden gehangen. Door de grote parasol van 4x3 meter word een knusse sfeer gecreëerd en staan we gelijk beschut tegen regen of beter... de zon.
 

              


Om uw feest tot een geweldig succes te maken kunnen wij ook zorg dragen voor (sta)-tafels, stoelen, krukken, lounge banken, grote tent of heaters, alles volledig naar uw wensen. Om helemaal in Italiaanse sferen te komen is het mogelijk dat wij ook Italiaanse muzikanten voor u arrangeren, of een echte Barista die de perfecte Italiaanse koffie of een overheerlijke cappucino voor u maakt, zelfs een Gelataio met ambachtelijk bereid Italiaans schepijs behoort tot de mogelijkheden.