Pizza met Passie                   

Met Passie voor Pizza maken de pizzaioli van MangiApe traditionele pizza's voor u klaar met de perfecte super dunne  bodem en verse, van origine Italiaanse ingredienten. Wanneer MangiApe op uw feest of evenement staat, ontstaat er gelijk een enorme sfeer met de oude Piaggio, het gezellige vuur in de houtoven en de heerlijke geur van vers gebakken pizza's. U kunt er voor kiezen om de pizza's door ons te laten bereiden maar uw gasten kunnen ze natuurlijk ook zelf maken, waarna onze Pizzabakkers ze voor u bakken. Uw gasten zullen er nog lang over napraten. Van te voren bespreken we welke toppings er aanwezig moeten zijn, om elke door u gewenste pizza te kunnen maken. De maximale cappaciteit van de oven is ±30 pizza's per uur. Op elke gelegenheid komen wij voor u bakken. We hebben als voorbeeld al een aantal arrangementen voor u bedacht maar in overleg kan daar altijd een andere invulling aan worden gegeven.


MangiApe Piccolo

Mangiape op lokatie

1 pizzaiolo (pizza bakker)

incl. 10 pizza's Margeritta 30 cm  

MangiApe Grande

Mangiape op lokatie

1 pizzaiolo (pizza bakker)

incl. 10 pizza's assorti 30 cm 


MangiApe Superiore

Mangiape op lokatie

1 pizzaiolo (pizza bakker)

incl.10 pizza's assorti 35 cm 


Pizza & Prosecco Uno

Mangiape Superiore arrang.

Prosecco

Pizza & Prosecco Due

Mangiape Superiore arrang.

Prosecco

1 Donna di Prosecco

MangiApe Pizza Menu

Mangiape op lokatie

Pizzaiolo & bediening

Salade Caprese, Pizza, Dessert

Wijn, Water, Koffie, Limoncello

De pizza's hebben we in twee formaten: Ø 30cm en Ø 35cm, welke belegd kunnen worden met toppings naar keuze. Het kleine formaat pizza is meer geschikt om als geheel te serveren maar kan ook in 4 punten of, als borrelhapje, in 8 punten worden gesneden. Het grotere formaat is meer bedoeld om in 8 of 6 ruime punten te snijden maar het is natuurlijk ook mogelijk om als geheel op te dienen. 

Hebben we uw intresse gewekt vraag dan hier vrijblijvend een offerte aan, aangepast naar uw wensen. Op verzoek kunnen wij ook zorgdragen voor (sta)-tafels, stoelen, krukken, lounge banken, grote tent of bijvoorbeeld heaters, wij nemen u alle zorg uit handen voor uw ultieme Italiaanse feest.